BBQ’en als echte man

Wil je een echte man zijn? Dan moet je weten hoe je een barbecue gooit als een echte man. Gooi de soja lattes en de metro seksuele weg en maak je klaar voor je barbecue-transformatie. Door deze eenvoudige stappen naar mannelijkheid te volgen, zul je je realiseren waar je de fout in bent gegaan met je BBQ.

Tien eerste: je hebt een barbecue nodig. Als je nog geen variatie van een BBQ hebt, schaam je dan, maar vrees niet, want je bent hier aan het juiste adres. Een mannelijke BBQ is eenvoudig maar stevig, betrouwbare, pretentieloos, stoer en sterk en bestand tegen de barre Australische omstandigheden.

Ten tweede: je hebt de juiste BBQ-kleding nodig. Als je je barbecues hebt georganiseerd in een spijkerbroek en een overhemd met kraag, of een cargoshort en een t-shirt, dan heb je nog een lange weg te gaan naar mannelijkheid. De traditionele Australische BBQ-kleding omvat stubbies, hemd en strings (optioneel). Traditionele BBQ-kleding is essentieel om te troosten en je ware mannelijkheid te tonen.

Ten derde: Een echte man drinkt bier bij een BBQ. Je wordt misschien verleid door de champagnecocktails die rondgaan, maar je moet weerstand bieden. Ga recht op de bieren af ​​​​en vergeet niet je eigen stompe houder bij de hand te hebben. Vergeet niet tijdens de barbecue nooit zonder bier in je hand te zitten. Als BBQ-host moet je altijd bier aanbieden aan die andere echte mannen die zonder bier zitten van bijna op zijn.

Ten vierde: als je een bezoeker bent van een barbecue, denk er dan aan je mannelijkheid te behouden. Dit houdt in dat je als echte man bier en biefstuk meeneemt naar een BBQ en geen champagne en een antipasto schotel. Vergeet niet om elk van de andere stappen te volgen om mannelijkheid te barbecueën, zelfs bij de barbecue van iemand anders.

Lees tip:  Slimme tafelbarbecue: minder houtskool en snel 'grill ready'

Ten vijfde: als barbecue-eigenaar weet een echte man met zijn barbecue om te gaan. Net als uw huis en uw auto is uw barbecue een van de belangrijkste levenloze voorwerpen in uw leven en als man zou u moeten weten hoe u ermee om moet gaan. Zorg ervoor dat de barbecue wordt schoongemaakt, de barbecue wordt schoongemaakt, de barbecue wordt schoongemaakt en zorgt ervoor dat de barbecue snel wordt gevonden.

Ten tweede: bij een barbecue staat een echte man – ze zitten niet. Echte mannen zullen de beurt rond de BBQ te koken staan ​​om het vlees te bespreken, b.v. hoe het vlees kookt, wat er moet worden gedraaid, het bier, voetbal. Deze stap brengt veel gevaren met zich mee (smeltende hete olie, rook, intense hitte), maar het zal een echte test zijn voor je BBQ-mannelijkheid.

Ten zevende: een echte man kookt alleen vlees op hun barbecue en vindt het niet leuk om andere soorten voedsel te koken. Dus vegaburgers en kip- en viseters worden ontworpen aan de barbecue worden gevormd – “uw witte van nepvlees in aanraking komt met echt vlees, kook het dan zelf, bij voorkeur uit de buurt van de barbecue weg van het vlees en “. Als man moet je op je BBQ staan.

Een echte man draagt natuurlijk altijd een spijkerbroek, zelfs in het casino achter de roulette tafel of gokautomaat spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *