×

Slimme tafelbarbecue: minder houtskool en snel ‘grill ready’

Slimme tafelbarbecue: minder houtskool en snel ‘grill ready’

Met de Barbecook Carlo tafelbarbecue kun je elke dag wel grillen. Thuis op het terras, op de camping of ergens onderweg: de Carlo bezorgt je veel barbecueplezier. Dat is te danken aan het compacte ontwerp en aan het feit dat je snel ‘grill ready’ bent. Handig als je een bijgerecht van gegrilde groenten aan tafel wilt klaarmaken. Maar ook om een flinke T-bone steak te grillen. Informatie: www.barbecook.com.

Je kunt deze houtskool-BBQ gewoon midden op tafel zetten, veilig en wel. De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Zo houd je maximale controle en grill je rookvrij. Bovendien is Carlo erg zuinig: je hebt minder houtskool nodig voor meer resultaat. De slimme aanmaak zorgt dat je snel aan de slag kunt met barbecueën.

Geschikt voor een BBQ met vijf personen.
De tafelbarbecue blijft veilig koel aan de buitenkant als het binnenin gloeiend heet wordt. Wel zo kindvriendelijk. De opstaande rand zorgt ervoor dat alle bereidingen keurig op het rooster blijven liggen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasserbestendig. De tafelbarbecue neem je makkelijk mee dankzij de handige draagtas.

Carlo is geschikt voor een BBQ met vijf personen. Verkrijgbaar in de kleuren Chili Pepper, Army Green, Sunshine Yellow, Urban Grey en Sky Blue. De ventilator van de barbecue werkt op vier AA batterijen.

Informatie
De Barbecook Carlo is verkrijgbaar bij tuincentra en webshops. Consumentenadviesprijs € 139. De AA batterijen zijn niet meegeleverd. Ga voor meer informatie naar www.barbecook.com.

Recept Thaise kipsaté

Ingrediënten
400 gram kippendijfilet in blokjes, satéprikkers (gedurende 2 uur in water gedrenkt, zodat ze bij het grillen niet verbranden). Voor de marinade: 6 g currypoeder, 60 g vissaus, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels palmsuiker, 500 ml kokosmelk, 10 g versgeraspte kurkuma. Voor het pekelen: 160 g zout en 2 liter warm water.

Lees tip:  Eenvoudige maaltijden voor elke dag

Bereidingswijze
Los het zout op in warm water en laat het afkoelen. Leg de kip in dit water zodat alle blokjes onder water liggen en laat het twee uur pekelen. Haal het vlees eruit en zet het een nacht in de marinade. Rijg daarna het vlees aan de satéprikkers en leg ze op de barbecue. Dankzij het pekelen zit deze kipsaté vol smaak. Heerlijk als aperitiefhapje of als side dish bij een zoete Thaise aardappelsoep.

Over Barbecook
De eerste Barbecook-barbecue werd ontwikkeld in 1985. Aanleiding was de constatering dat barbecues vaak erg primitief zijn. Barbecook stelde zich ten doel om BBQ-en efficiënter en veiliger te maken. Dit resulteerde in de QuickStart, een iconische barbecue met het gepatenteerde aanmaaksysteem. Vandaag de dag ontwerpt en produceert Barbecook een brede range barbecues op houtskool, gas en elektriciteit.



Verstuur reactie

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Our website address is: https://barbecue-winkels.nl.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

Save settings
Cookies settings